Pesto på spröda brännässlor
Pesto på Nässlor och Kirskål!
Tänk vad mycket det finns i naturen som man kan äta,som vi i dag inte längre bryr oss om!
Jag längtar efter att plocka in spröda brännässlor & kirskål och göra pesto,och det dröjer nog inte så många veckor till innan det går.
Här kommer mitt recept:
Pesto
4 dl olivolja eller rapsolja
1-2 dl solrosfrön
2 dl permesan, eller liknande smakrik ost!
ca 2 liter kirskål/nässlor
1 vitlöks klyfta
smaka av med salt + peppar!
Förväll kirskålen/nässlorna. Kram ur vattnet, lägg alla ingredienser i mixern och mixa runt!
Vill man ha tunnare pesto så kan man hälla på mer olja!
Om det är gott? Jajamen! Så har du mycket kirskål &brännässlor hemma som tar över dina rabatter!
Testa att äta upp dem istället för att gräva upp dem!:)
Här kan du läsa om kirskålens historia!
Ha det så gott/Anna
One Comment
Beancieda
The formation of abscesses from Y tadalafil generic vs cialis Since their heart is not functioning correctly, stress can lead to added heart strain and worsen symptoms