Pesto, på nässlor o kirskål!
Pesto på Nässlor och Kirskål!
Tänk vad mycket det finns i naturen som man kan äta,som vi i dag inte längre bryr oss om!
Jag har gjort pesto! För jag blev så grymt sugen när Sandra berättade
att hon testat att göra Susannes, pesto på nässlor!
Då tog jag och surfade runt lite och snart hade jag kommit på mitt egna recept!
Här kan ni hittat det!
Om det är gott? Jajamen! Så har du mycket kirskål hemma som tar över dina rabatter!
Testa att äta upp dem istället för att gräva upp dem!:)) blink blink!!
Här kan du läsa om kirskålens historia!
Jag tar tacksamt emot tips på växter i naturen som man förr åt,
men som idag har kommit lite i skymundan!
Ha det så gott/Anna
4 Comments
Leslie
Pesto is divine and did you say Nettles? My friend just had nettles in her salad and love it. Beautiful photo and would like to try this recipe!
leslie
annixen.
Men oj, wow går den att äta den där f-ade kirskålen 😉 Måste testas!!
azalean
Attans jag har nästan utrotat kirskålen! Men nässlor finns de visst kvar. Skall absolut försöka göra pesto. Säkert bättre än näringsrikt nässelvatten, förra årets försök stod jag inte ut med. Urrrrk, vad det luktade!!
De jag kan rekomendera från min trädgård är Ringblommor, till sallad och inte minst i bröd. Vackert, men vet inte om de smakar något speciellt.
/Anita
Tina // Peppar och Vanilj
Åh,va spännande! Hoppas verkligen att jag tar mig i kragen och provar 😉
Kram Tina