Hello från Hotel Bellora
Visst är det snyggt, så här sommartid är det riktigt mysigt att sitta på deras terrass ut mot Kungsportsavenyn.
Maten på Bellora är genuin och äkta och får dina smaklökar att galoppera.
Vad sägs om Carne Cruda – Belloras Råbiff som görs med hackat kött,ramslöksmajonäs, pepparrot, lök, krasse och pecorino.
För en Råbiffsfantast som mig så gick denna här godingen verkligen i hamn. Måste säga att den var helt perfekt, texturen på köttet var så god. Den enda jag kunde sakna var möjligtvis lite crunch i form av ett uns rostad lök. Men som sagt, Råbifffen var helt fantastisk även om den rostade löken uteblev.
Paulina och jag kom på att vi kunde dela på huvudrätten och den såg så god ut att jag inte ens hann få upp kameran innan vi delat upp och börjat äta.
Vi beställde Carne alla Grigrila- grillad ryggbiff med parmseanpotatispuré,stekta sommarprimörer och Belloras Gremolata -vitlök,persilja,svarta oliver,kapris och olivolja,
Här fick min Nikon D750 vila lite och min Iphonex fick jobba…
Vi tillbringade en bra stund uppe på Belloras takterass Cielo, där njöt vi av utsikten över Göteborg, smuttade på vin och njöt av sommarvärmen.
Belloras takterass Cielo bjuder på sjukt skönt häng där man lätt knyter nya bekantskaper.
Innan vi gick vidare på stan så gick vi upp på takterrassen för att se solen gå ner, och det var magiskt kan jag säga.