• utrum
    ladan

    Brygghuset

    Här kommer en liten ”sneakpeak” på vårt brygghus. Jag ägnade en eftermiddag åt att röja ur det. Det var helt knökat med gammalt bråte som nu skall slängas.  Vi ställde in ett gammalt slagbord och så dukade jag upp. Här inne skall vi sitta och mysa nu när sommarkvällarna är allt annat än jumna. Jag skall visa er lite mer nästa vecka då jag vill fixa lite till innan jag visar helheten. Men visst blev det mysigt!Lite som min sommarrestaurang, där jag kan duka fint och njuta av god och vacker mat. Ha det så gott/Anna

  • recept

    Eggplant & mosarellagratäng.

      Jag blev helt överväldigad av maten på Cooks club Adakoy/ Marmaris där vi semestrade. Jag åt mycket vegetarisk mat och seafood, lite kyckling slank ner med. En av man favoriträtter på hotellet var en gratäng på eggplant & mosarella. Jag hittade ett recept när jag googlade som jag gärna delar med mig av. Jag följde det inte till punkt och pricka då jag i stort sätt alltid modifierar recept. Bl.a så hade jag en slatt rödvin i tomatsåsen och kryddade den även med timjan. Ha det så gott/Anna

  • whiskey
    mina jobb

    Talisker 41 year old Whisky

    Styling Anna Truelsen Foto Ben Duffy För några veckor sedan fick jag mejl i från en reklambyrå i London som heter Precious. Först trodde jag att det var ett spam mejl och hade tänkt att slänga det, men läste igenom det snabbt och insåg att Ad Clement Ma hade hittat ett jobb som jag gjort på nätet, vars location var precis vad de sökte. Byrån ville gärna att jag skulle göra stylingen och efter noga övervägande så tackade jag ja. Jag hade egentligen alldeles för mycket att göra, men en sån här chans, att få träffa nya människor och få jobba med en såpass väletablerad byrå och dessutom med ett…

Translate »