-
Jullov i gamla skolan
Av Anna Truelsen Foto Carina Olander I senaste numret av Tidningen Lantliv har Carina och jag med ett jättefint julreportage. Det är i från Linda & Mikaels underbara hus. Löp och köp lantliv och läs om hur de förvandlat den gamla skolan till boningshus. Kika även in till Linda på Instagram @gamlatyfterskolan Ha det så gott/Anna
-
Grönkålssallad
En grönare jul! Visst vill jag ha en vit jul på många sätt men jag förespråkar även en grönare jul,där det finns goda gröna alternativ på julbordet. För några årsedan bjöd @lovemyway.se Emma mig på en god grönkålsallad som jag sedan utvecklade något. Jag bytte ut mögelosten mot chèvre och lade till apelsin. Man toppar med rostade valnötter och fikon balsamico. Hur gott som helst. Foto Jonas Lundberg en bild i från reportaget hos mig som är publicerat i Sköna hem. Ha det så gott/Anna
-
Lucka nr 2 – Adventskalendern 2017
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA UNDERRÄTTADE Lucköppningen nr 2 i min Adventskalender! Bakom lucka 2 finns vinster i från Ängshem inrederi och Tidningen Lantliv. 1: Pris! Vinn en Ljusstake i från Ängshems inrederi 2: Pris Vinn en anteckningsbok och almanacka i från Tidningen Lantliv. Tävlingen startar den 3 december ! och pågår fram till 18.00 den 10 december, den 2 Advent! För att delta i Lucköppningen gilla Ängshem inrederi och Lantliv Anna Truelsen Inredningsstylist på facebook! Samt svara på denna fråga. 1: Hur många ljus kan man ha i ljusstaken i från Ängshem inrederi? För större vinstchans, dela inlägget på FB. Då får man två lotter. Om du delar inlägget skriv det i meddelanderutan tillsammans med dina svar…
-
Jul hos Marte -Julreportage i Leva o bo
Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg För två år sedan var Jonas och jag i Norge hemma hos Marte och hennes familj och gjorde ett julreportage. Reportaget publicerades i en Norsk tidning förra året som inte säljs i Sverige och i år kan man njuta av Martes fina juldekorerade hem i Leva o bo. Löp och köp för att se mer. Ha det så gott/Anna
-
Julbord på Villa Anna
( Samarbete) Vilket fantastiskt julbord jag fick beskåda, fota och äta igår kväll. Så gott och vällagat och det smakade hemlagat när det är som bäst. Allt höll högsta kvalité och jag åt massor till min man och dotters förvåning för jag brukar inte kunna äta så mycket, men jag tror det berodde på att vi satt och åt länge. Julbordet hade olika stationer, sill och lax på ett ställe, korv och skinkor i rummet intill och de hade sylta gjord på bl,a grisfötter. Det var jag ju bara tvungen att smaka på, mest för att grisfötter funnits på de Svenska julborden sedan lurminnes tider. Det fanns janssons och köttbullar…