-
Sushi
Foto -Iphonex Stort älsk på Sushi, det är nog det bästa man kan äta tror jag,eller det finns massa go mat. Men rikitgt god och inovativ sushi är mums. När vi besökte Köpenhamn i måndags bokade vi bord på Stick´s and sushi, där får man en matupplevelse på hög nivå. I kväll ska vi testa en sushi resturang här i Århus. Fotograf Jonas Lundberg och jag tillbringar hela veckan i Danmark vi har reportage inbokade kors och tvärs över Jylland och Köpenhamn, roligt och intensivt och då är det gott att bara sitta och njuta av god mat på kvällen. Ha det så gott/Anna
-
Sushi
Foto -Iphonex Stort älsk på Sushi, det är nog det bästa man kan äta tror jag,eller det finns massa go mat. Men rikitgt god och inovativ sushi är mums. När vi besökte Köpenhamn i måndags bokade vi bord på Stick´s and sushi, där får man en matupplevelse på hög nivå. I kväll ska vi testa en sushi resturang här i Århus. Fotograf Jonas Lundberg och jag tillbringar hela veckan i Danmark vi har reportage inbokade kors och tvärs över Jylland och Köpenhamn, roligt och intensivt och då är det gott att bara sitta och njuta av god mat på kvällen. Ha det så gott/Anna
-
Restaurangen på Hooks Herrgård
Inlägg i samarbete med Hooks Herrgård Vi åt en härlig trerättersmeny med vinpaket till. Förr valde jag oftast bort vinpaketet av kostnadsskäl, men jag har genom mitt jobb blivit varse om vilken fantastisk matupplevelse det blir när mat och vin är i samklang. Något suddig Anna, då det är svårt att få helt skarpa bilder i mörkret. Till förrätt åt vi : Rimmad och pocherad torskrygg som serverades med krabbröra, hummeraioli och hummer. Till hvudrätt serverades Älgfilé som serverades med tryffelmousseline, rostade minimorötter och rödvinssås. Till dessert så var det Hallonsorbet som serverades med yoghurtpannacotta, crème på brynt smör, hallonmaräng och svartvinbärspärlor. Jag tycker att desserten lät hur go som helst,…
-
Restaurangen på Hooks Herrgård
Inlägg i samarbete med Hooks Herrgård Vi åt en härlig trerättersmeny med vinpaket till. Förr valde jag oftast bort vinpaketet av kostnadsskäl, men jag har genom mitt jobb blivit varse om vilken fantastisk matupplevelse det blir när mat och vin är i samklang. Något suddig Anna, då det är svårt att få helt skarpa bilder i mörkret. Till förrätt åt vi : Rimmad och pocherad torskrygg som serverades med krabbröra, hummeraioli och hummer. Till hvudrätt serverades Älgfilé som serverades med tryffelmousseline, rostade minimorötter och rödvinssås. Till dessert så var det Hallonsorbet som serverades med yoghurtpannacotta, crème på brynt smör, hallonmaräng och svartvinbärspärlor. Jag tycker att desserten lät hur go som helst,…
-
Hooks Herrgård -anor i från 1300-talet
Inlägg i samarbete med Hooks Herrgård Jag befinner mig på jobbuppdrag som influenser i Småland på Hooks Herrgård. Jag har med mig min vackra dotter som modell. Bilderna på henne i den härliga varma poolen blev helt magiska. Vi sipprade på bubbel, slappade och njöt av det vackra snölandskapet. Vi skrubbade våra fötter med en saltskrubb och njöt av ett fotbad, det var lycka för våratorra vinterfötter. Vi kände oss lite frusna och gled ner i den varma poolen, här var det oerhört skönt att sitta. Vi växlade mellan vyn över sjön och av att njuta elden i brasan. I det mysiga rummet väntade en fruktbricka på oss, det smakade…