Baka tunnbröd i vedugn.
Av Anna Truelsen Foto: Carina Olander
I senaste numret av Gård och torp har Carina Olander och jag med ett härligt reportage om hur man bakar tunnbröd i vedugn. I källaren på gården Norrfrid driver Eija och Mika en gårdsbutik. Där bakar de även tunnbröd i vedugnen.
Läs mer i Gård & torp. Eller kika in på Eijas blogg
Ha det så gott/Anna
4 Comments
assiche
priligy 30 mg Ferrets are susceptible to influenza type A and B
Ninelin
Mysigt det ser ut 🙂
Kram N
Katinka
Nøøøøøøøøøøøj hvor ser det fint ud! Jeg køber ALTID g&t når jeg er i Sverige, så nu har jeg noget at glæde mig til 🙂 Tak for tippet – I er så dygtige.
Kh Katinka
Norrfrids Eija
Hej Anna! Är så glad för reportaget, det känns så genuint och jordnära på något vis. Källaren ser ut exakt som det gjorde för hundra år sedan på bilderna. En riktig skatt! Tack för de fina bilderna ni fick till! Nu ser vi fram emot resten! / Kram Eija