outfit,  Personligt

For Your page! #fyp

Välkommen hit alla nya följare!

Tänkte att det är dags för en presentation av mig.

*Jag är en brunett som blivit blond efter att ha tröttnat på att färga över de grå håren. Har varit blond i snart 10 år. Var även blond som barn till 5 års ålder ungefär och blekte håret blont när jag var 13-15 år.

*är 48 år och är gift med Michael som jag träffade när jag var 17 år. Har 4 vuxna barn åldrarna 28-20 år.

* älskar mitt arbete, har drivit företag i 15 år nu i augusti. Jobbar som inredningsstylist & skribent och kreatör. Är utbildad till Barnskötare och undersköterska.

*tycker mycket om att greja i min trädgård och odlar massa grönsaker. Grönsaker är så smarrigt, är inte vegetarian men grönsaker är det viktigaste på min tallrik.

*vi har bott i vårt hus sen 2008 och gett det en makeover som heter duga. Från sönderrenoverat till ett hus med äldre känsla.

*jag är en hemmamänniska men tycker mycket om att ge mig ut på äventyr och upptäcka nya platser. Älskar sol och bad och vill ha sommar året om.

*dansa är superkul och ni kan hitta mig på festivaler som @ultraeurope eller på dansbanan då jag nuförtiden även behärskar bugg.

*fart och fläkt är härligt, bilar med många Hk som mullrar gott är något som jag verkligen gillar. Min ekonomi tillåter inte så många HK som jag vill ha men jag kör en elbil med bra tryck i.
( som inte mullrar 😅) Den är så där härlig att man trycks mot sätet när man trycker på gasen. Nu är jag rädd om körkortet så jag sköter mig men längtar ut på vägarna med fri hastighet och nära laddstationer 😎.

*klänning är min melodi och i klänningen jag bär på bilden känner jag mig som någon av kvinnorna i filmen ”mycket väsen för ingenting ” som jag sett många gånger sen den kom ut i början av 90-talet.

*har 6 stycken tatueringar, blommor är temat samt några meningar som är lite av mitt “livsmantra”
• live with passion
• she believed she could, so she did
• I refuse to sink

*nästan hela vårt hem består av loppisfyndade och egengjorda möbler. Visst finns det några nya prylar här med, men jag gillar verkligen att fynda på loppis då man får ett unikt och personligt hem.

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »